2007-10-28

Web 2.0 projekt: Vytvoření platformy pro zdravotnické pracovníky

Vytvoření platformy pro zdravotnické pracovníky, zvláště soukromé lékaře(ky) a zdravotní sestry všech specializací. Lékaři mají často k dispozici pouze jednu zdravotní sestru, která je pro chod ordinace naprosto nezbytná. V případě, že se sestra nemůže do práce dostavit, vždy lékař řeší problém jejího zástupu.

Cílem projektu je proto centralizovat informace o kvalifikovaných zdravotních sestrách, které mají možnost ve smluveném čase zastupovat např. nemocné sestry. Protože je tato funkce velice citlivá, měla by platforma shromažďovat i údaje o dosaženém vzdělání a předchozí praxi. Po každém zástupu by měla být sestra lékařem ohodnocena, podobnou zpětnou vazbu by měla podávat i zdravotní sestra. Veškeré zmíněné informace usnadňují vyhledávání správných spolupracovníků.

Nabízí se i možnost přidružit informační a diskusní portál o zdravotnických tématech, jež mohou pomoci při samotné práci lékařů i nelékařských zdravotnických pracovníků. Celková spolupráce zdravotnické komunity může implikovat inovativní nápady a postupy.


Prezentace výše - příspěvek "Webova platforma pro spolupraci zdravotnickych pracovniku" ze dne 4.11.2007



Žádné komentáře: